Menedżer gastronomii - jaki kurs wybrać?

Kurs Manager Gastronomii może dotykać różnych aspektów pracy menedżera i być realizowany na wiele sposobów.  Najlepsze jest jednak kompleksowe podejście do szkolenia. H&R System wierzy, że dobry menedżer gastronomii sprawi, że zespół pracujący w restauracji będzie zgrany, odpowiednio motywowany i właściwie wykonujący swoją pracę. Nie zapomni przy tym o finansach – dobry manager zwiększy sprzedaż w gastronomii poprzez sprawne zarządzanie lokalem.  Sprawdź, jaki kurs dla menedżera restauracji wybrać i jakie aspekty powinien poruszać.

Menedżer Gastronomii Liderem Zespołu

Dobry manager gastronomii wie, że motywacja zespołu w pracy jest kluczowa – pozwala osiągać wyznaczone cele, pomaga zjednoczyć pracowników restauracji i sprawić, by personel pracował z pasją oraz miał chęci do dalszego rozwoju. Wybierając kurs dla menedżera gastronomii dotyczący przywództwa w zespole, warto zwrócić uwagę na to, czy po jego ukończeniu manager restauracji będzie wiedział, jak sprawić, by zespół był zawsze zmotywowany, jak zarządzać czasem, by wykorzystać go efektywnie, jak nie marnować potencjału pracowników, oraz co robić, żeby być nie tylko przełożonym, ale przede wszystkim  szanowanym i lubianym przez pracowników restauracji liderem zespołu. O tym wszystkim jest szkolenie H&R System “Menedżer Gastronomii Liderem Zespołu”.

Manager Gastronomii Mistrzem Komunikacji

Każdy menadżer restauracji w swojej pracy musi podejmować trudne decyzje, rozwiązywać konflikty, motywować do pracy zespołowej – krótko mówiąc musi być mistrzem komunikacji. Autorski kurs dla menadżerów gastronomii “Menedżer Mistrzem Komunikacji” to szkolenie gastronomiczne H&R System przeznaczone dla osób, które chcą wiedzieć, jak być liderem, który efektywnie zarządza zespołem wykorzystując moc komunikacji. Inwestując w kurs dla managera gastronomii dotyczący dobrej komunikacji zyskuje się nie tylko cenne umiejętności, ale także szansę na rozwój restauracji – sprawne zarządzanie lokalem daje więcej czasu na rzeczy dotychczas zaniedbane, np. marketing restauracji czy sprzedaż.

Sprzedaż w gastronomii a dobry menedżer restauracji

Sprzedaż w restauracji to temat trudny, ale niezbędny by lokal mógł zarabiać i się rozwijać. Dobry menedżer restauracji dba o sprzedaż w  gastronomii i wie, że w znacznej mierze to od jego działań zależy powodzenie finansowe lokalu gastronomicznego. Kurs Managera Gastronomii w H&R System wyposaży każdego menedżera restauracji w niezbędne techniki i narzędzia sprzedażowe oraz porady dotyczące tego, jak przekuć klientów w lojalnych gości restauracji. To moc wiedzy z zakresu sprzedaży w gastronomii oraz komunikacji z zespołem i gośćmi lokalu.

Zobacz także:

Kontakt

Ul. Głębocka 56 h/18
03-287 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.