Intensywny Kurs Menedżerski - nagradzanie, dyscyplinowanie, delegowanie

Intensywny Kurs Menedżerski - nagradzanie, dyscyplinowanie, delegowanie

               

EXPOSE SZEFA,
DYSCYPLINOWANIE I NAGRADZANIE,
NARZĘDZIA KOMUNIKACJI Z ZESPOŁEM


Dzięki szkoleniu:

  • Poznasz kluczowe narzędzia, które służą lepszej współpracy, motywacji  i delegowaniu zadań
  • Dowiesz się jak rozmawiać z pracownikami z różnych pokoleń XYZ
  • Odkryjesz  co robić lepiej aby rozwijać zaangażowanie i zapał swoich pracowników

Program:

  1. Budowanie zespołu nastawionego na współpracę
  2. Budowanie prawidłowej komunikacji w zespole
  3. Kontrakt z zespołem – Expose Szefa
    • Cel e expose
    • Struktura expose
    • Przygotowanie i wygłoszenie expose
    • Określenie zachowań, które  mają negatywny i pozytywny wpływ na zespół
  4. Asertywne określanie szefowskich granic
  5. Jednominutowa rozmowa dyscyplinująca
    • Obrona decyzji – „zdarta płyta”
    • Parafraza
    • Informacja zwrotna
  6. Pułapki: Rodzic-Dziecko-Dorosły
  7. Jak doceniać i wyróżniać pracowników ?
    • Pułapki podczas nagradzania
  8. Delegowanie zadań i styl zarządzania wobec pracowników z pokolenia X;Y;Z

Metody szkoleniowe:

diagnoza, ćwiczenia, praca w grupach, zadania indywidualne na forum grupy, dyskusje, „burze mózgów”

Szkolenie przeznaczone jest dla:

kierowników, szefów kuchni, menedżerów, liderów, właścicieli 

Cena obejmuje:

  • materiały szkoleniowe
  • lunch, przerwy kawowe i przekąskowe
  • konsultacje z trenerem w trakcie i po szkoleniu
  • certyfikat ukończenia szkolenia
  • wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami szkolenia – bezcenna

Cena: 899
9:00 - 17:00 ( Dni: 1, Godzin: 8 )

Zapisz się
Rafał Pasenik
Uprawnienia: Certyfikowany trener biznesu „Akademia Trenera Biznesu Kontrakt”. Absolwent renomowanej szkoły Kontrakt OSH Wojciecha Hamana i Jerzego Guta Projekty biznesowe: Właściciel firmy szkoleniowo doradczej H&R System. Ponad 20 000 godzin na sali szkoleniowej Twórca podcastów horeca – wsparcie dla kadry zarządzającej w branży horeca Gastrolekcje.pl - Intensywny Kurs Kelnerski Video – instruktarzowe filmy z zakresu pełnej obsługi Gości w restauracji. Doświadczenie: Z branżą gościnności jestem związany od rozpoczęcia szkoły przy ulicy Poznańskiej w Warszawie 1991 roku. Moja droga zawodowa prowadziła od „zmywaka”, przez kuchnię, pracę kelnera aż do kierownika i menedżera restauracji. Moim celem jest pomaganie innym przedsiębiorcom z branży horeca poprzez dostarczanie skutecznych rozwiązań ukierunkowanych na wsparcie menedżerów i właścicieli w zakresie budowania efektywnych zespołów, podnoszenia jakości świadczonych usług i umocnienia pozycji rynkowej. Specjalizuję się w projektach doskonalenia kompetencji menedżerskich takich jak delegowanie zadań, motywowanie pozafinansowe, sprzedaż, komunikacja i współpraca. Prowadzę autorskie projekty związane z podnoszeniem sprzedaży w restauracji a’la carte, podczas wynosów oraz w lokalach samoobsługowych. Od 2017 roku zostałem wybrany jako Expert Gastro Meeting przez uczestników konferencji Horeca Business Club Rodzina Prywatnie jestem szczęśliwym mężem i ojcem córki i syna. Jestem maratończykiem, fanem tenisa ziemnego i sportów zimowych. Uwielbiam książki związane z biznesem, rozwojem człowieka, sztuczną inteligencją i optymalizacją finansów.

Kontakt

Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.