Gastrolekcje
Jak przygotować się do sezonu ogródkowego? Zyskowny ogródek od A do Z!
Jak nauczyć kelnerów sprzedaży sugerowanej w Twojej restauracji
Dlaczego i jakie pytania zadawać pracownikom po okresie próbnym
Jak przeprowadzić rozmowę derekrutacyną, czyli jak rozstać się z pracownikiem w GASTRO?
Derekrutacja – dlaczego pracownicy odchodzą z GASTRO!
Jak wprowadzić nowego pracownika do zespołu GASTRO!
Jak skutecznie przeprowadzić „cross training” nowego pracownika
Profil idealnego kandydata do pracy w GASTRO!
Skuteczna forma ogłoszeń w poszukiwaniu pracowników do GASTRO!
Kontakt
Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
501 586 482
biuro@hr-system.pl
biuro@hr-system.pl
Małgorzata Pasenik
507 726 059
malgorzata.pasenik@hr-system.pl
malgorzata.pasenik@hr-system.pl