Gastrolekcje

Gastrolekcje

Jak nauczyć kelnerów sprzedaży sugerowanej w Twojej restauracji


Dlaczego i jakie pytania zadawać pracownikom po okresie próbnym


Jak przeprowadzić rozmowę derekrutacyną, czyli jak rozstać się z pracownikiem w GASTRO?


Derekrutacja – dlaczego pracownicy odchodzą z GASTRO!


Jak wprowadzić nowego pracownika do zespołu GASTRO!


Jak skutecznie przeprowadzić „cross training” nowego pracownika


Profil idealnego kandydata do pracy w GASTRO!


Skuteczna forma ogłoszeń w poszukiwaniu pracowników do GASTRO!


Drugi etap rekrutacji w GASTRO!


Pierwszy etap rekrutacji w GASTRO!


Kontakt

Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.