Gastrolekcje
Gdzie szukać pracowników do gastronomii?
Zaplanuj swoje działania krok po kroku. Wprowadzaj, testuj, modyfikuj i usprawniaj.
Twoja restauracja sprzedaje na codzień emocje. Zachęcam aby wykorzystać to podczas dowozów i wynosów personalizując opakowania.
Wykorzystaj swoją stronę internetową, stwórz sklep internetowy z możliwością płatności i zdobywaj nowe zamówienia.
Kolejny krok w zdobywaniu Gości na zamówienia na wynos to opracowanie dań, produktów, które możemy sprzedawać bezpośrednio w miejscach gdzie mieszkają albo najcześciej robią zakupy.
Przygotuj obok kasy produkty, które bedą mogli kupić dodatkowo.
Sprawdzaj regularnie swoją konkurencję i poszukaj wyróżnika dla swoich produktów oferowanych na wynos.
Bezpieczeństwo jest dzisiaj najważniejszym elementem wspierającym sprzedaż na wynos
Sprzedawaj to czego potrzebuje Twój Gość. Dopasuj ofertę do pory roku i sezonowych okazji.
Kontakt
Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
501 586 482
biuro@hr-system.pl
biuro@hr-system.pl
Małgorzata Pasenik
507 726 059
malgorzata.pasenik@hr-system.pl
malgorzata.pasenik@hr-system.pl