Gastrolekcje

Gastrolekcje

Planowanie procesu rekrutacji w GASTRO!


Gdzie szukać pracowników do gastronomii?

 


Zaplanuj swoje działania krok po kroku. Wprowadzaj, testuj, modyfikuj i usprawniaj.


Twoja restauracja sprzedaje na codzień emocje. Zachęcam aby wykorzystać to podczas dowozów i wynosów personalizując opakowania.


Wykorzystaj swoją stronę internetową, stwórz sklep internetowy z możliwością płatności i zdobywaj nowe zamówienia.


Kolejny krok w zdobywaniu Gości na zamówienia na wynos to opracowanie dań, produktów, które możemy sprzedawać bezpośrednio w miejscach gdzie mieszkają albo najcześciej robią zakupy.


Przygotuj obok kasy produkty, które bedą mogli kupić dodatkowo.


Sprawdzaj regularnie swoją konkurencję i poszukaj wyróżnika dla swoich produktów oferowanych na wynos.


Bezpieczeństwo jest dzisiaj najważniejszym elementem wspierającym sprzedaż na wynos


Sprzedawaj to czego potrzebuje Twój Gość. Dopasuj ofertę do pory roku i sezonowych okazji.


Kontakt

Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.