Gastrolekcje
Wprowadzenie wynosów do restauracji wymaga przede wszystkim planowania, zaangażowania całego zespołu i testowania rynku.
Jaki powinien być szef kuchni. Gośćmi programu jest Jarek Walczyk, prezes fundacji Klub Szefów Kuchni oraz Maciej Rogowski, właściciel firmy Berio Consulting.
Gastronomia sieciowa w walce z kryzysem. Gościem programu jest Bartosz Pęczalski, KFC President Poland, AmRest
Tarcza finansowa dla branży HoReCa
Restauratorzy w kryzysie. Goście: Marcin Kręglicki, Piotr Popiński i Krzysztof Janiszewski
Gastrolekcje. Czas zacząć działać. Konkretne rozwiązania na czas kryzysu
Jak prowadzić trudne rozmowy z Gośćmi w sprawie zwrotów zaliczek.
Jak zorganizować dostawy w gastronomii. Skuteczne narzędzia i procedury
Czy zwolnienie pracowników w branży HoReCa jest jedynym rozwiązaniem w kryzysie?
Kontakt
Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
501 586 482
biuro@hr-system.pl
biuro@hr-system.pl
Małgorzata Pasenik
507 726 059
malgorzata.pasenik@hr-system.pl
malgorzata.pasenik@hr-system.pl