Gastrolekcje

Gastrolekcje

Opracowanie menu, które będzie dopasowane do potrzeb Gości.


Wprowadzenie wynosów do restauracji wymaga przede wszystkim planowania, zaangażowania całego zespołu i testowania rynku.


Jaki powinien być szef kuchni. Gośćmi programu jest Jarek Walczyk, prezes fundacji Klub Szefów Kuchni oraz Maciej Rogowski, właściciel firmy Berio Consulting.


Gastronomia sieciowa w walce z kryzysem. Gościem programu jest Bartosz Pęczalski, KFC President Poland, AmRest


Tarcza finansowa dla branży HoReCa


Restauratorzy w kryzysie. Goście: Marcin Kręglicki, Piotr Popiński i Krzysztof Janiszewski


Gastrolekcje. Czas zacząć działać. Konkretne rozwiązania na czas kryzysu


Jak prowadzić trudne rozmowy z Gośćmi w sprawie zwrotów zaliczek.


Jak zorganizować dostawy w gastronomii. Skuteczne narzędzia i procedury


Czy zwolnienie pracowników w branży HoReCa jest jedynym rozwiązaniem w kryzysie?


Kontakt

Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.