Kurs kelnerski. Profesjonalny Kelner - obsługa Gości w restauracji a’la carte „krok po kroku”

Kurs kelnerski. Profesjonalny Kelner - obsługa Gości w restauracji a’la carte „krok po kroku”

TECHNICZNE UMIEJĘTNOŚCI KELNERSKIE,
ORGANIZACJA I WARSZTAT PRACY,
PROFESJONALNA OBSŁUGA GOŚCIA


Dzięki szkoleniu:

  • Dowiesz się jak  przygotować restaurację do pracy
  • Przećwiczysz nowoczesne techniki w obsłudze Gości
  • Poznasz umiejętności dopasowania obsługi do różnych typów Gości

Program:

  1. Przygotowanie stanowiska i organizacja czasu pracy
  2. Rola wyglądu w kreowaniu pozytywnego wizerunku
  3. Zasady noszenia i zbierania porcelany/szkła
  4. Prawidłowe nakrycie stołu.
  5. Organizacja pracy kelnera
  6. Proces obsługi kelnerskiej
    • obsługa Gości w restauracji „krok po kroku
    • zachowania kelnerskie,
    • czynności wykonywane z prawej strony,
    • czynności wykonywane z lewej strony
  7. Numeryczny zapis zamówienia
  8. Otwieranie i serwis wina

Metody szkoleniowe:

diagnoza, ćwiczenia, praca w grupach, zadania indywidualne na forum grupy, dyskusje, „burze mózgów”.

Cena obejmuje:

  • materiały szkoleniowe
  • konsultacje z trenerem w trakcie i po szkoleniu
  • certyfikat ukończenia szkolenia
- ( Dni: , Godzin: )

Zapytaj o szczegóły

Kontakt

Ul. Głębocka 56 h/18
03-287 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.