Prawidłowa struktura organizacyjna na kuchni – standardy międzynarodowe dla właściciela restauracji i szefa kuchni

Prawidłowa struktura organizacyjna na kuchni – standardy międzynarodowe dla właściciela restauracji i szefa kuchni

               

COMPANY STANDARD – JAK ZBUDOWAĆ SPRAWNĄ RESTAURACJĘ JAKO PRZEDSIĘBIORSTWO

MOJA FIRMA DOSTOSOWANA DO NORM EUROPEJSKICH.

SYSTEMY PORZĄDKOWANIA STANOWISK.

DELEGACJE ZADAŃ.

RAPORTOWANIE


Dzięki szkoleniu:

  • Uporządkujesz swoją firmę od działów pomocniczych po jej Zarząd i samego siebie.
  • Zyskasz narzędzia do jasnego i prawidłowego przekazywania zadań i otrzymywania przejrzystych raportów od podległych Ci pracowników.
  • Nauczysz się właściwej komunikacji w przedsiębiorstwie.

Program:

  1. Budowa struktury organizacyjnej stałej, sezonowej, eventowej
  2. Tworzenie praktycznych zakresów obowiązków i check list w systemie zmiennym i stałym.
  3. Rozliczanie poszczególnych wykonawców z delegowanych im zadań.
  4. Motywowanie wykonawców.
  5. Upomnienia i ostrzeżenia dla wykonawców. Premie uznaniowe w oparciu o przyznany budżet.
  6. Z jakiej terminologii korzystamy w naszym profilu restauracyjnym a z jakiej nie.
  7. Jak opracować własną strukturę organizacyjną (delegowanie i raportowanie)
  8. Uwzględnienie dodatkowych zadań dla zastępców (nieobecność). Planowanie przerw urlopowych, świątecznych i działania przy czasowo nieobsadzonych stanowiskach (sezonowość).
  9. Grafiki, kontrola czasu pracy, planowanie
  10. Test z wiedzy. Podsumowanie z testu i dyskusja.

Metody szkoleniowe:

diagnoza, ćwiczenia, praca w grupach, zadania indywidualne na forum grupy, dyskusje, „burze mózgów”

Szkolenie przeznaczone jest dla:

szefów kuchni, liderów, właścicieli restauracji, inwestorów gastro

Cena obejmuje:

  • materiały szkoleniowe
  • lunch, przerwy kawowe i przekąskowe
  • konsultacje z trenerem w trakcie i po szkoleniu
  • certyfikat ukończenia szkolenia
  • wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami szkolenia – bezcenna

 


Cena: 899
9:00 - 17:00 ( Dni: 1, Godzin: 8 )

Zapisz się
Maciej Rogowski
Maciej Rogowski – w środowisku gastronomicznym od lat znany także jako Berio. Konsultant i trener na rynku HORECA. Właściciel firmy konsultingowej Berio Consulting. Związany z gastronomią od 1991 roku (31 lat) . Pracował na wielu stanowiskach w hotelarstwie i gastronomii zarówno w Polsce jak i wiele lat zagranicą. Zaczynał swoją karierę zawodową jako Szef Cukierni na prywatnych jachtach pasażerskich, później jako Sous Chef, Szef Kuchni, dyrektor w hotelu o podwyższonym standardzie czy jako szef gastronomii w prywatnej międzynarodowej klinice . Miewał ciekawe zlecenia zawodowe w tak ciekawych miejscach jak praca przy bufetach eventowych dla Szwedzkiej Rodziny Królewskiej, gwiazd Holywood a także był osobistym kucharzem najbogatszych obywateli naszego kraju. Zdecydowany zwolennik praktycznych, szybkich i efektywnych rozwiązań. Przykłada ogromny nacisk na świetną komunikacje wewnętrzną w firmach gastronomicznych. Tworzy od podstaw projekty restauracyjne w kraju i zagranicą. Buduje przejrzyste i praktyczne systemy kontroli kosztów i rozliczeń. Wprowadza nowe rozwiązania w planowaniu czasu pracy i wydatków. Gastronomiczny freak i ogromny pasjonat branży.

Kontakt

Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.