Gastrolekcje

Gastrolekcje

Kim jest prawdziwy lider i czym różni się od bossa? (podcast cz.2) – Horeca Business Club


Kim jest prawdziwy lider i czym różni się od bossa? (podcast) – Horeca Business Club


Jak wprowadzić nowego pracownika do zespołu Gastrolekcje – odcinek 2 (audycja Horeca Radio) – Horeca Business Club


Jak zatrzymać rotację w lokalu i jak zdobyć pracowników. Gastrolekcje – odcinek 1 (audycja Horeca Radio) – Horeca Business Club

 


Restauracja – 4 nogi sukcesu! Wystrój. Jedzenie, atmosfera, obsługa


Sugestywna sprzedaż w restauracji


HR System szkolenia kelnerskie jak więcej sprzedawać?


H&R SYSTEM Intensywny Kurs Menedżerski


Motywowanie pracowników w restauracji


Kontakt

Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.