AUTOMOTYWACJA,
BUDOWANIE PROCEDUR I ZARZĄDZANIE CZASEM,
INSPIRACJA I MODELE MOTYWACYJNE
Dzięki szkoleniu:
- Dowiesz jak motywować siebie i innych
- Otrzymasz narzędzia służące lepszemu zarządzaniu czasem
- Nauczysz się inspiracji i różnych form motywacji swojego zespołu
Program:
- Szef jako lider zespołu – „Dawaj przykład innym”
- Lider vs boss
- Trening mentalny
- planowanie
- wiara w sukces
- działanie
- Źródła motywacji członków zespołu
- pieniądze
- uznanie
- sens pracy
- Prowadzenie motywacyjnej odprawy
- Opracowanie konkursów sprzedażowych
- Dopasowanie roli szefa w trakcie procesu rozwojowego kompetencji pracownika
- Uczenie samodzielności pracowników
Metody szkoleniowe:
diagnoza, ćwiczenia, praca w grupach, zadania indywidualne na forum grupy, dyskusje, „burze mózgów”
Szkolenie przeznaczone jest dla:
kierowników, szefów kuchni, menedżerów, liderów, właścicieli
Cena obejmuje:
- materiały szkoleniowe
- lunch, przerwy kawowe i przekąskowe
- konsultacje z trenerem w trakcie i po szkoleniu
- certyfikat ukończenia szkolenia
- wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami szkolenia – bezcenna
Rafał Pasenik
Moja droga zawodowa prowadziła od „zmywaka”, przez kuchnię, pracę kelnera aż do kierownika i menedżera restauracji.
Jestem absolwentem Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie oraz Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej w Warszawie. Moje szkolenia dedykuję zarówno osobom początkującym jak i doświadczonym w branży gastronomicznej. Prowadzę szkolenia dla Klientów z lokali typu fast casual, caual dinning, premium i top premium.
Moimi Klientami są najlepsi w branży, między innymi: Accor Academie Poland and Baltic States, Dwór Złotopolska Dolina I Mansion House, Restaurators Podlaszewscy, Aioli M.Wachowicz i Wspólnicy, Hotel Aurora Family & SPA ****, Hotel Bania **** Thermal & Ski, Lagardere Travel Retail Polska, Restauracja & Hotel *** Złoty Lin i wielu innych.
Tam gdzie ważne jest budowanie relacji Goście – Obsługa oraz Lider-Zespół jestem do dyspozycji !