Skuteczna rekrutacja dla horeca - jak znaleźć i zatrzymać najlepszych pracowników

Skuteczna rekrutacja dla horeca - jak znaleźć i zatrzymać najlepszych pracowników

               

REKRUTACJA I DEREKRUTACJA,
EMPLOYER  BRANDING,
WPROWADZANIE NOWEGO PRACOWNIKA


Dzięki szkoleniu

  • Nauczysz się gdzie szukać i jak zatrzymać najlepszych pracowników ?
  • Dowiesz się jak rekrutują w turkusowych organizacjach
  • Poznasz zasady Employer Branding jako skutecznego narzędzia budowania stałych i skutecznych zespołów

Program:

  1. Rekrutacja – różnice pokoleniowe (XYZ)
  2. Zastosowanie employer brandingu w praktyce
  3. Miejsca i portale do poszukiwania pracowników
  4. Opracowanie procesu rekrutacji
  5. Mój idealny kandydat
  6. Przebieg rozmowy kwalifikacyjnej
    • wywiad kompetencyjny
    • wywiad behawioralny
    • pytania „klucze” podczas rozmowy
    • pułapki podczas rozmowy z potencjalnym kandydatem
  7. Wprowadzenie pracownika na stanowisko pracy
  8. Derekrutacja
    • rozmowa derekrutacyjna
    • formy derekrutacji

Metody szkoleniowe:

diagnoza, ćwiczenia, praca w grupach, zadania indywidualne na forum grupy, dyskusje, „burze mózgów”.

Szkolenie przeznaczone jest dla:

osób zajmujących się rekrutacją kierowników, menedżerów, szefów kuchni, kelnerów funkcyjnych, liderów

Cena obejmuje:

  • materiały szkoleniowe
  • lunch, przerwy kawowe i przekąskowe
  • konsultacje z trenerem w trakcie i po szkoleniu
  • certyfikat ukończenia szkolenia
  • wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami szkolenia – bezcenna
Warszawa: 03 lutego 2025

Cena: 1099
9:00 - 17:00 ( Dni: 1, Godzin: 8 )

Zapisz się
Rafał Pasenik
Moja droga zawodowa prowadziła od „zmywaka”, przez kuchnię, pracę kelnera aż do kierownika i menedżera restauracji. Jestem absolwentem Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie oraz Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej w Warszawie. Moje szkolenia dedykuję zarówno osobom początkującym jak i doświadczonym w branży gastronomicznej. Prowadzę szkolenia dla Klientów z lokali typu fast casual, caual dinning, premium i top premium. Moimi Klientami są najlepsi w branży, między innymi: Accor Academie Poland and Baltic States, Dwór Złotopolska Dolina I Mansion House, Restaurators Podlaszewscy, Aioli M.Wachowicz i Wspólnicy, Hotel Aurora Family & SPA ****, Hotel Bania **** Thermal & Ski, Lagardere Travel Retail Polska, Restauracja & Hotel *** Złoty Lin i wielu innych. Tam gdzie ważne jest budowanie relacji Goście – Obsługa oraz Lider-Zespół jestem do dyspozycji !

Kontakt

Ul. Szptalna 8 lok.6
00-031 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.