Gastrolekcje

Jak budować sprzedaż w gastronomii


Turkusowe zarządzanie w HoReCa


Zarządzanie talentami


Pieniądze – motywacja, zarządzanie, praktyczna nauka


Kim jest prawdziwy lider i czym różni się od bossa? (podcast cz.2) – Horeca Business Club


Kim jest prawdziwy lider i czym różni się od bossa? (podcast) – Horeca Business Club


Gastrolekcje – odcinek 2 (audycja Horeca Radio) – Horeca Business Club


Gastrolekcje – odcinek 1 (audycja Horeca Radio) – Horeca Business Club


Restauracja – 4 nogi sukcesu! Wystrój. Jedzenie, atmosfera, obsługa


Sugestywna sprzedaż w restauracji


Kontakt

Ul. Głębocka 56 h/18
03-287 Warszawa
Rafał Pasenik
Małgorzata Pasenik
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Ok, rozumiem.